Papinniemi on avoinna :)

Ravintola on avoinna 27.5-18.6 ja 21.8-2.9 Ma-To klo 10-18, Pe-La klo 10-22 ja Su klo 12-18

                              19.6-20.8 Ma-To 9-22, Pe-La 9-24 (01.30) ja Su 11-20

 

MÖKIT

Mökki 1

Mökki 1 sijaitsee kivenheiton päässä kahvila-ravintolasta. Rantatöyräältä on mukavat näkymät Pyhäjärvelle. Portaat laskeutuvat rantaan jossa noutiopaikka ja laituri.

Mökki 2

Mökki 2 sijaitsee kahden kivenheiton päässä kahvila-ravintolasta. Rantatöyräältä on mukavat näkymät Pyhäjärvelle. Portaat laskeutuvat rantaan jossa noutiopaikka ja laituri.

Mökki 3

Mökki 3 sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä kahvila-ravintolasta omassa rauhassa. Rantatöyräältä on mukavat näkymät Pyhäjärvelle. Portaat laskeutuvat rantaan jossa noutiopaikka ja laituri.

Mökki 5

Mökki 5 on alueen suurin mökki. Isolta terassilta yltää melkein onkimaan Pyhäjärvestä. Isoista ikkunoista on mukavat näkymät. Suuri sauna antaa hyvät löylyt vähän suuremmallekin porukalle. Oma laituri ja nuotiopaikka.

Mökki 6

Mökki 6 sijaitsee omassa rauhassa lähellä rantaa. Terassilta on lyhyt matka uimaan Pyhäjärveen. Puusaunassa saat mukavat löylyt. Oma laituri ja nuotiopaikka.

Mökki 7

Mökki 7 sijaitsee omassa rauhassa lähellä rantaa. Terassilta on lyhyt matka uimaan Pyhäjärveen. Puusaunassa saat mukavat löylyt. Oma laituri ja nuotiopaikka.

Mökki 8

Mökki 8 on Papinniemen uusin mökki. Paksummasta hirrestä tehty mökki sijaitsee rantatöyräällä lähellä Pyhäjärveä. Terassilta avautuvat kauniit näkymät. Takka, alkovi. Puusaunassa saat mukavat löylyt. Oma laituri ja nuotiopaikka.

Aitta

Papinniemen aitta on perinteinen hirsiaitta Pyhäjärven rannalla. Terassilta avautuvat mukavat näkymät Pyhäjärvelle. Aittamajoittujille majoituksen hintaan kuuluu saunavuoro rantasaunassa. Aitassa on kaksi puolta. Voita varata toisen tai molemmat käyttöösi.    

Mökki 9

Mökki 9 on kesällä 2017 valmistunut n. 20 m2 massiivihirsimökki. Mökissä on 1 makuuhuone sekä tupakeittiö ja wc. Tuvassa on levitettävä vuodesohva. Lisäksi iso terassi, josta upeat näkymät Pyhäjärvelle. Mökki sijaitsee Papinniemen hiekkarannalla.

Uusi saunamökki 10

Uusi rantasaunamökki soveltuu ympärivuotisesti vuokrattavaksi. Mökissä on iso puulämmitteinen sauna, tupakeittiö jossa vuodesohva, yksi makuuhuone, wc ja suihku, lasitettu kuisti sekä iso terassi, jossa palju. n. 35 m2 + lasitettu kuisti n. 8 m2 + terassi n. 30 m2. Mökin suurista ikkunoista sekä ...

Mökki 11

Mökki 11 on remontoitu keväällä 2017. Mökissä on nukkumapaikat neljälle, keittiö sekä wc. Mökki sijaitsee Papinniemen hiekkarannalla.